Gebruiksvoorwaarden van De Wilgenknotter

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn een wettelijk contract tussen een individuele gebruiker en De Wilgenknotter waarin de regels en acceptabel gedrag van uw website en diensten worden gedefinieerd. Werk deze richtlijnen bij volgens uw specifieke beleid.

Inleiding
Lees deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door. Door onze site te bezoeken of onze diensten te gebruiken, erkent u dat u deze voorwaarden begrijpt, ermee instemt en eraan bent gebonden.

Wijziging van de voorwaarden
Naar eigen inzicht mag De Wilgenknotter delen van deze overeenkomst bewerken, toevoegen of verwijderen. Als we wijzigingen aanbrengen in deze gebruiksvoorwaarden, zullen we een redelijke inspanning doen om daarover te informeren.

Verboden gedrag
U bent zelf verantwoordelijk voor uw gedrag terwijl u op onze site bent en gaat ermee akkoord u te houden aan alle wetten, contracten, intellectuele eigendommen en rechten van derden.

Beëindiging
De Wilgenknotter behoudt zich het recht de toegang tot onze site te beëindigen en het toekomstige gebruik van onze diensten te blokkeren als we van mening zijn dat deze gebruiksvoorwaarden zijn geschonden.

Ik ga akkoord met de voorwaarden